Når I er kommet godt i gang med jeres hjemmeside, og har lavet en masse godt indhold, er det vigtigt at I får alle interesserede til at læse det. En af de letteste måder at holde forældre, medlemmer og andre informerede, er ved at hente dem via de sociale medier. Dette kan være vejen til meget ny interesse for jeres hjemmeside.

sociale medierVælg de sociale medier, der passer til jeres målgruppe

Når I skal vælge hvilket socialt medie I ønsker at bruge, er det vigtigt at I vælger det eller de jeres målgruppe benytter. Er det eksempelvis forældre i en fodboldklub, I ønsker at ramme, så kan Facebook være en god løsning. Hvis jeres hjemmeside på den anden side er et erhvervsfællesskab, kan det være interessant at kigge på LinkedIn. Instagram kan ligeledes være et spændende medie at bruge, hvis I har en ung målgruppe.

 Skriv gode opslag

Det gode opslag på facebook er kort og præcist. Foruden den korte tekst, der skal fungere som en arpetiser, skal I vedhæfte den ønskede side via et link.

På linket kan I sætte et billede, og ved at vælge et godt billede mangedobler I chancen for at jeres link vil blive klikket på. Læs mere om at tage gode billeder her.

Lær fra andre hjemmesider

Målgrupperne for alle hjemmesider er forskellige, og der kan derfor ikke gives én formel på de bedste opslag. Tag derfor et kig på hjemmesider der ligner jeres, og noter det de gør godt. Det kan enten være andre hjemmesider i jeres lokalområde, eller lignende hjemmesider andre steder i landet.

Kategorier: Tricks og guides

0 thoughts on “Hold interesserede opdateret via de sociale medier”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tricks og guides

Sådan vælger I det perfekte domæne

At vælge domænenavn er lige som at vælge et navn til jeres virksomhed og kræver megen overvejelse. For at gøre det nemmere at vælge det perfekte domæne til jeres hjemmeside, har vi udvalgt 10 ting, som Read more...

Tricks og guides

Billeder til jeres hjemmeside

Tag de bedste billeder til jeres hjemmeside eller webshop: Hver dag bliver mere end 200.000 billeder uploadet på internettet. Næsten alle disse billeder er bestykket af ophavsretten. Hvordan tager du dine egne billeder, som skiller sig Read more...