Forenigo’s nye webshop er lanceret:

Alle brugere med Forenigo Pro er lige blevet en fantastisk funktion rigere. Vi har nemlig lanceret Forenigo webshoppen, som alle Pro brugere kan benytte ubegrænset.

Webshoppen er baseret på verdens mest populære webshopløsning, WooCommerce, og giver derfor muligheder og en kvalitet i verdensklasse. Samtidig er webshoppens moduler selvfølgelig responsive lige som alle andre dele af Forenigo.

Selvom en webshop lyder kompliceret, så giver den indbyggede guide jer en rundtur i shoppens funktioner, og hjælper jer godt i gang med at fra at oprette produkter til at vælge betalingsløsninger. Sælg alting, hvor som helst fra webshoppen

Med webshoppen kan du sælge både fysiske og digitale varer i alle former og størrelser, tilbyde produktvarianter, flere konfigurationer og øjeblikkelige downloads til shoppere.

Send det, hvorhen du end har lyst til

Tilbyd gratis forsendelse, fastpris-forsendelse eller lav beregninger i realtid. Begræns dine forsendelser til bestemte lande eller åbn din butik op for verden. Forsendelse er med andre ord meget konfigurerbart.

Omfattende betalingsmuligheder

Webshoppen kommer desuden med muligheden for at acceptere kendte kreditkort, PayPal, bankoverførsler og efterkrav.

Du kan styre det hele!

Vi giver dig fuldstændig kontrol over din butik, fra moms til lagerstyring på kundernes konti. Du kan ændre dit design og skifte indstillinger som du vil. Det hele er under din kontrol, så du kan skabe lige den webshop der passer til netop dig.

OPRET HJEMMESIDE

Kategorier: Nyheder

0 thoughts on “Webshoppen er lanceret”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Nyheder

Forenigo 2.0

Forenigo 2.0 er nu tilgængeligt. Hvad betyder det? Forenigo har gennemgået en visuel transformation, som primært betyder en pænere hjemmeside – Vi kalder det Forenigo 2.0! Men det er ikke alt: Hjemmesiden er blevet mere brugervenlig og Read more...