Søgemaskineoptimering og videolektioner er 2 nye sider på Forenigo der skal hjælpe dig!

Her på Forenigo har vi samlet en god og overskuelig guide til søgemaskineoptimering, derudover har vi også lanceret en ny fane på vores side kaldet “video”. Disse 2 nye sider skal hjælpe alle vores brugere i mål med deres hjemmeside. Søgemaskineoptimerings-guiden skal selvfølgelig hjælpe jer til at lave bedre og mere indholdsrige hjemmesider. Det skal runde ud i at i bedre kan findes i søgemaskinerne af jeres potentielle kunder og besøgende. Videolektionerne tager jer med skridt for skridt og hjælper jer med at lave jeres hjemmeside. De vil komme rundt om alt det tekniske og visuelle.

søgemaskineoptimering

 

Guiden til søgemaskineoptimering indeholder:

1. Hvad er SEO?
2. “Onpage” SEO
  • Keyword, url og content
  • Design og PageSpeed
3. “Offpage” SEO
  • Backlinks
  • AdWords og annoncer

Læs hele guiden her: En guide til SEO

 

Video lektioner

På denne side vil man i fremtiden kunne finde en masse video lektioner, hvor vi forklarer “step by step”, hvordan man laver og sætter sin nye hjemmeside op. Det bliver en fantastisk hjælp til alle der skal igang med at lave gratis hjemmeside, men også til dem der allerede er igang, eller dem der har en PRO-bruger. Der vil også blive tilføjet tips og tricks til Google analytics og andre eksterne programmer og sider, som er gode at bruge i samarbejde med din Forenigo-side.

Video-“bloggen” vil være et afsnit for sig selv og tage tid at bygge op. Derfor vil denne side aldrig være et fuldendt arbejde, men altid noget vi vil videreudvikle og bruge tid på. Dette er selvfølgelig fordi Forenigo hele tiden vil udvikle sig og nye funktioner vil tage til.

Tag et kig på den første video: Forenigo Video

Til slut en stor tak til alle de nye brugere der er kommet til i 2017. I må endelig kontakte os, hvis i har nogle spørgsmål…

Categories: Nyheder

0 thoughts on “Søgemaskineoptimering og Videolektioner”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts

Nyheder

Forenigo 2.0

Forenigo 2.0 er nu tilgængeligt. Hvad betyder det? Forenigo har gennemgået en visuel transformation, som primært betyder en pænere hjemmeside – Vi kalder det Forenigo 2.0! Men det er ikke alt: Hjemmesiden er blevet mere brugervenlig og Read more...

Nyheder

Webshoppen er lanceret

Forenigo’s nye webshop er lanceret: Alle brugere med Forenigo Pro er lige blevet en fantastisk funktion rigere. Vi har nemlig lanceret Forenigo webshoppen, som alle Pro brugere kan benytte ubegrænset. Webshoppen er baseret på verdens mest populære webshopløsning, Read more...