Forenigo 2.0 er nu tilgængeligt. Hvad betyder det?

Forenigo har gennemgået en visuel transformation, som primært betyder en pænere hjemmeside – Vi kalder det Forenigo 2.0!

Men det er ikke alt:

Hjemmesiden er blevet mere brugervenlig og vi føler at vores budskab er nemmere at forstå. Derudover har vi, som det vigtigste, tilføjet et medlemskab mere, som gør det nemmere at vælge de funktioner man har brug for som kunde. Hvis du for eksempel ikke har brug for webshop-funktionen, men gerne vil nyde godt af alle de andre Pro-fordele, kan man nu få et billigt “Plus” medlemskab.

Læs videre eller se vores forbedrede design på forsiden

forenigo 2

Basic, Plus og Pro

Derudover har vi tilføjet et medlemskab mere og lavet navnene om på de eksisterende. Det der førhen var en gratis hjemmeside, kaldes nu for Basic – og er stadig gratis selvfølgelig! Pro hed før Forenigo Pro og er stadig betegnelsen for vores ”alt inklusive” medlemskab.

Plus er den nye form for medlemskab og indeholder alle basic funktioner, samt et par nye funktioner og temaer. Den store forskel fra Plus til Pro er webshoppen. Den skal man have Pro for at få fingre i, da det er en noget mere omfattende funktion. I kan læse om hvad der er inkluderet i de forskellige medlemskaber ved at trykke på knappen nedenfor.

Både Plus og Pro kommer med fuld support alle ugens 7 dage. Derudover har i selvfølgelig stadig adgang til vores FAQ, Videolektioner og vores E-mail adresse, som man også kan finde i sit Basic medlemskab.

Den fulde pakke, Pro medlemskabet, kan fås til 40,- pr. måned, hvis man har forudbetalt et år. Den indeholder alt hvad Forenigo har at tilbyde og nu også alle 12 Temaer, hvoraf fire af dem er virkelig professionelt lavet og kun tilegnet de betalte medlemskaber.

læs mere om priser & medlemskaber

Kategorier: Nyheder

0 thoughts on “Forenigo 2.0”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Nyheder

Webshoppen er lanceret

Forenigo’s nye webshop er lanceret: Alle brugere med Forenigo Pro er lige blevet en fantastisk funktion rigere. Vi har nemlig lanceret Forenigo webshoppen, som alle Pro brugere kan benytte ubegrænset. Webshoppen er baseret på verdens mest populære webshopløsning, Read more...