Lav hjemmeside med Forenigo

Lav hjemmeside ved hjælp af vores videoer, såkaldte lektioner. En video er et godt materiale til, at få dig ud over stepperne og giver dig en masse tips til forskellige funktioner.

I disse lektioner tager vi dig med fra første skridt og hjælper dig med, at designe din første side. Dette gør vi fordi vi ved, at det kan være svært, at finde ud af hvor man skal starte og nogen har aldrig prøvet, at lave en hjemmeside før. Derudover er der mange dele i det at lave en hjemmeside og det er ikke kun internt på siden der skal arbejdes med. Du har også et stort projekt med omverdenen, der skal finde din side. Derfor vægter vi højt, at hjælpe dig med, at udnytte vores funktioner optimalt, samtidigt med at gøre dig synlig i søgemaskinerne, med interne og eksterne værktøjer!

Du kan starte med at klikke dig ind på siden OPRET HJEMMESIDE og derefter afspille første video. Så kan du starte og pause videoen, som du vil, imens du opretter din første hjemmeside.

Denne side er en livslang opgave, da Forenigo hele tiden er i udvikling og der altid vil være nye måder, nye tricks, at gøre tingene på. Vi arbejder på nye videoer…