Billig webshop løsning med Forenigo

Webshop – Udgivet: 3. juni 2017

Der findes mange webshop systemer på markedet og jeg tror du er enig med mig i, at det er svært at finde ud af hvad man skal vælge. Vi har valgt at tilbyde et af de mest populære og optimerede webshop systemer på markedet. Desuden fokuserede vi på følgende kriterier:

  • Det skulle være simpelt at benytte, men stadig med gode valgmuligheder – det man ellers har brug for i en webshop
  • Systemet skulle gå hånd i hånd med søgemaskinerne og være “lightweight”, for at minimere indlæsningstider
  • Webshoppen skulle kunne benyttes i harmoni med alle vores andre funktioner, du får med i samme pakke

Vi fandt en fantastisk løsning, som vi nu tilbyder dig til et mindre beløb. Du får endda mange andre funktioner og temaer med i prisen – samtidig med fuld support pakke, så vi kan hjælpe dig igang med en succesoplevelse online!

webshop

Velkommen til vores webshop system – en komplet løsning!

Succes i en webshop starter lang tid før, at kunden klikker “køb”. Faktisk er du heller ikke hér garanteret at kunden køber. Han skal først indtaste betalings oplysninger og kan stadig nå at falde fra. Som webshop-ejer skal du simpelgøre hele din hjemmeside/webshop, så den imødekommer kunden i øjenhøjde.

  • Kunden skal blive fanget af dit flotte, simple design og tekster
  • Du skal have en simpel oversigt over dine produkter og kunne kategorisere dem
  • Det skal være nemt at tilføje produkter til kurven
  • Til slut skal det selvfølgelig være nemt at betale

– Derfor har vi valgt at udstyre jer med Forenigo Webshoppen – (WooCommerce). Vi har skruet på knapperne bag i systemerne, så det nu er op til dig, at skabe en god oplevelse for dine kunder og en succesoplevelse for dig selv!

Da det hele er en samlet oplevelse for kunden, vægter vi højt at webshoppen er i harmoni med dine andre muligheder på Forenigo. Vi har blandt andet tilføjet temaer/designs hvor webshoppen er primære funktion. Her kan man for eksempel tilføje en “udvalgt” sektion til forsiden. Men du kan selvfølgelig også bruge webshoppen med alle vores andre temaer, ved at tilføje en simpel shop-side. For at lave din helt egen webshop med Forenigo skal du have et Pro-medlemskab.

Læs videre om webshoppen eller – Opret Pro-medlemskab NU

 

webshop

Opret produkt i vores webshop

Når du opretter dit produkt har du nogle forskellige muligheder. Vigtigst af alt  er at tage nogle gode billeder af produktet og skrive en god fangene tekst. Du kan vælge hvilket billede, “udvalgt billede”, der skal vises som produktets fortrukne. Det bliver ansigtet udadtil, det som fanger kunden og får ham til at klikke på produktet. Herefter kan du vælge nogle billeder der skal vises på produktsiden, som skal understrege detaljer ved produktet. Husk også at lave nogle kategorier og tilknytte dine produkter til dem. Det skaber en bedre brugeroplevelse og hjælper kunden i mål med et køb.

Det er vigtigt at skrive en god tekst og det kan desværre være svært. I en webshop skal du nemlig hele tiden tænke på dine kunder og søgemaskinerne. Dette er en hårfin balance du skal have styr på. Du vil vel gerne have en masse gratis trafik ind fra Google og bruge så få penge på markedsføring som muligt, ikke? Herefter vil du vel også sælge så meget som muligt til de kunder der besøger din webshop?

Vi inkluderer en SEO-funktion i din hjemmeside/webshop, som hjælper dig med at skrive tekster og du kan samtidig læse mere om at skrive tekster og søgemaskineoptimering (SEO) her: Læs om SEO

Fragt

Du har selvfølgelig mulighed for selv at tilføje forskellige fragttyper du ønsker. Hvis du for eksempel har meget tunge varer, kan det være at du har en aftale med et fragtfirma, om leveringer både med 1 mand og 2 mand. Det kan også være at du tilbyder kunden selv at afhente varen på din adresse. Ud fra det kan du så lave 3 forskellige fragttyper med forskellige priser, som kunden kan vælge imellem.

Priser

Du kan helt selv bestemme dine priser. Om det skal være med eller uden moms – hvis du for eksempel sælger engro. Du kan også bestemme om priserne skal angives i en helt anden valuta, hvis du ikke sælger til Danmark, men til andre lande. Der er også mulighed for at lave tilbud og besparelser i kroner eller i procenter. Husk forresten at lave nogle fede åbnings tilbud, så du trækker noget opmærksomhed til din shop i starten.

Kuponer

Du kan også lave kuponer. Det er lidt en anden form for tilbud, men kan målrettes en bestemt gruppe, så det ikke er alle der kan udnytte rabatten. Hvis du for eksempel bruger vores nyhedsbrev-funktion, kan du skrive at kunderne får tilsendt en rabatkupon på 20% hvis de tilmelder sig nyhedsbrevet. Så får du både solgt en vare og indsamlet en e-mailadresse, hvor du kan påvirke kunden med kommende tilbud. Du bestemmer helt selv hvad kuponen skal hedde og hvad den skal udrette. Om du vil give 10% rabat på alle skjorter eller give modtagerne mulighed for at spare 100 kr. på deres næste ordre er op til dig.

Betalings gateway

Sidste men bestemt vigtigste punkt er betalings gateway’en. Det er det system som kunden kobles på når de skal betale. Det er vigtigt at systemet er sikkert og stabilt. Man skal kunne stole på firmaet bag og på at deres systemer kan klare presset. Derfor har vi valgt en dansk og velkendt løsning – Paylike.

Læs mere om vores danske betalings gateway: Læs om Paylike

 

En webshop løsning med support

Til slut er det selvfølgelig vigtigt at understrege at vi har din ryg! Du har mulighed for at spørge os om alt, både webshoppen, men også om alle andre funktioner, temaer eller ting du bare ikke kan få til at lykkedes. Dette kan du gøre direkte via vores chatfunktion i dit kontrolpanel.

Jeg takker og håber du fik noget ud af at læse dette afsnit om vores webshop. Har du spørgsmål kan du kontakte os under menupunktet øverst “kontakt”.
Læs om Forenigo og vores platform